пʼятниця, квітня 11, 2008
МАСКИ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ

Яєчні

Жовтковий-масляно-лимонна. Жовток змішують з 1 ч. л. теплого рослинного масла, 1/2 ч. л. лимонного соку і 1/2 ч. л. води.

Жовткова. До сирого жовтка додають 1 ст. л. гліцерину.

Медові

Медово-лимонна. У 1 ст. л. меду вводять 5-10 крапель лимонного соку.

Білково-медова. 1 ст. л. муки змішують з 1/2 збитого яєчного білка, додають 1 ч. л. меду.

З молочних продуктів

Сирна. Беруть 1 ст. л. сиру, 1 ч. л. сметани, додають щіпку солі.

Кефір. 1 ст. л. кефіру змішують з 1 ч. л. толокна.

Дріжджова. 30 г дріжджів розтирають з молоком до кашкоподібної маси.

Якщо після маски відчувається стянутость шкіри, можна нанести на 15-20 хвилин крем.

З овочів, фруктів і ягід

Огіркова. Натирають огірок на дрібній терці, кладуть на марлю і наносять на обличчя на 20 хвилин, в маску можна додати декілька крапель лимона.

Морквяна. Змішують терту на дрібній терці моркву із збитим білком, додають 1 ч. л. сухого молока або крохмалю.

Яблучна. Очищене яблуко натирають на терці, змішують з 1 ч. л. сметани або рослинного масла, додають 1 ч. л.

крохмалю.

Персикова. Персик розм'якшують, додають 1 ч. л. крохмалю

або толокна.

Сливова. Очищену сливу розм'якшують, додають 1 ч. л. сметани або рослинного масла, змішують з 1 ч. л. крохмалю.

Смородинова. 10-15 листів смородини заварюють 1/2 стакана кип'ятку, через 15-20 хвилин проціджують і додають 1 ст. л. соку ягід смородини.

Ягідна (плодова). Дві-три ягоди полуниці розтирають і змішують з 1 ст. л. сиру (або сметани). Замість полуниці можна використовувати суницю, сливу, персики, абрикоси, яблука.
автор Жулли @ пʼятниця, квітня 11, 2008  
0 Коментарии:

Дописати коментар

<< Домой
 
 
Обо мне
Профиль
Заметки
Кнопка
Другое

Новости
Ссылки
return_links(); ?>